Agenda

DIVENDRES 1 DE FEBRER 2019 

Espectacle: Nicomedes Mendes (Improvisació poètica)

nicomedes mendes

Nicomedes Mendes és un grup d’improvisació poètica català. Està compost per quatre poetes (Núria Martínez Vernis, Víctor Bonet Arbolí, Guim Valls i Oriol Sauleda) que, en fusionar veus i discursos, formen una veu poètica plural. Un exemple d’una poesia que s’allunya del jo i que s’acosta a la poesia coral.
Des de la improvisació lliure al soundpainting, els seus recitals utilitzen diferents tècniques per mostrar com de rica pot ser la improvisació en la poesia, quantes imatges potents poden brollar treballant en aquest camp i conviden a l’entrada d’aquest nou món encara per explorar.
Se’ls ha descrit com a experts en poesia d’avantguarda, creadors de ritmes i trencadors dels convencionalismes avorrits. Amb una aguda intel·ligència, fan de la poesia una autèntica forma de celebració.

Dia: Divendres 1 de febrer de 2019

Hora: 21,30h 

Companyia: Nicomedes Mendes

Preu: 5€

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 11 DE GENER 2019 

Espectacle: Ensayo sobre la ceguera (Teatre)

 ATENCIÓ!!! – ENTRADES EXHAURIDES!!!

La Coquera

Una inexplicable epidemia de ceguera asola la ciudad y los primeros casos son prontamente aislados en un edificio abandonado mientras se toman las medidas pertinentes para entender el mal y darle respuesta. La contención es necesaria, la civilización debe defenderse a toda costa. Pero, ¿qué ocurre con esos primeros casos? ¿Quién ayudaría a un ciego si su mal fuera contagioso? ¿Vale todo para proteger al resto de la humanidad, incluso abandonarlos a su suerte?

Vive en primera persona la pandemia, siente el horror de ver cómo el ser humano pierde, minuto a minuto cada atisbo de decencia, de empatía. Toda una oportunidad de formar parte de la aclamada novela de José Saramago en una propuesta de teatro envolvente de la mano de La Coquera.

Dia: Divendres 11 de gener de 2019

Hora: 21,30h 

Companyia: La Coquera Teatro

Preu: 5€

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 14 DE DESEMBRE 2018

Espectacle: La cápsula (Experiencia Sonora Amplificada)

PER MOTIUS ALIENS A LA NOSTRA VOLUNTAT, AQUEST ESPECTACLE HA ESTAT SUSPÈS!

PREGUEM DISCULPIN LES MOLÈSTIES OCASIONADES.

la cápsula

La Cápsula és un espectacle sonor a través de la tecnologia de so binaural. Un viatge que es fa a través d’uns auriculars i també en un inici amb uns antifaços per generar una sensació més potent i màgica. El viatge ens porta primer per uns ambients sonors i ens convida a participar en un laboratori sonor que acaba transformant-se en un concert molt especial de la Liviana Mauretti i el Jose Fournier que són els músics que ens guien a través d’aquesta experiència. Ambients sonors, improvisació conjunta, tecnologia binaural i crítica social.

Dia: Divendres 14 de desembre de 2018

Hora: 21,30h 

Companyia: La Cápsula

Preu: 5€

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 9 DE NOVEMBRE 2018

Espectacle: Los rostros del silencio (obra de teatre en castellà)

rostros del silencio

El fet traumàtic de la Guerra Civil espanyola ha tingut conseqüències que han perdurat al llarg de les generacions. Però, a través del silenci, es van creant el buits on habita la por, i la següent generació pren aquesta herència sense saber-ho. I la següent. I la següent.

Però, i si el silenci tingués traducció? I si en els rostres que habiten aquest silenci poguessin llegir-se les històries d’aquestes persones com cartografia viva?

Obra entre el teatre i la performance que vol donar veu als personatges de diferents generacions de la meva família. Els secrets que van mantenir fins al final dels seus dies. ¿Som conscients a què mantenim fidelitat? ¿Quin lloc ocupem els descendents en aquesta història? ¿Es pot oblidar realment? Què significa recordar?

Dia: Divendres 9 de novembre de 2018

Hora: 21,30h 

Companyia: Carmina Pérez Soriano

Preu: 5€

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 5 D’OCTUBRE 2018

Espectacle: Up against the wall (Maria Sevilla -poesia- & Joan Martínez -música electrònica-)

foto

Recuperant l’amor armat, el valor del no-sentit, del subsòl situacionista, de la merda i la brutícia i la ronya de les urbs…: Up Against the Wall! A mig passeig en bicicleta, n’Albert Hofmann es desperta enmig d’un menjador social de Nova York, i crida: Mother**! Personalment, només creiem en el disturbi, en la molèstia…: poesia per burxar-te amb la paraula, bombo per buidar-te l’hipotàlem: Up Against the Wall! Però, també, down per les escales de la història: refugiem-nos en l’espai de la memòria, apropiem-nos del perdó, i cridem: Mother**!

Dia: Divendres 5 d’octubre de 2018

Hora: 21,30h 

Companyia: Maria Sevilla & Joan Martínez

Preu: 5€

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 4 DE MAIG 2018

Espectacle: Siete de Copas en concert acústic

 ATENCIÓ!!! 2n PASSI – ENTRADES EXHAURIDES!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Érase una vez unos amigos que quedaban para tocar y escribir sus canciones, beber unos vinos, echar unas risas… Pasan los años pero las cosas realmente importantes en la vida permanecen. Dicen de ellos que tienen más suerte que talento, porque aunque no lo hacen del todo mal, sobre todo tienen muy claro por qué lo hacen. Disfrutan e incluso hacen disfrutar. Siguen juntos y va a ser muy difícil separarlos. Vengan a ver a este grupo: se les nota que se quieren.

Dia: Divendres 4 de maig

Hora: 21,30h  i 22.30h (dos passis)

Companyia: Siete de Copas

Preu: 5€

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 27 D’ABRIL 2018   (Especial RefugiArT al CASAL DE CULTURA)

Espectacle: Patio de vecindario(Homenatge a Javier Krahe)    

El grup Branca ve de Badalona. Ens proposen un tribut a les cançons del gran cantautor madrileny Javier Krahe. En record d’un filòsof singular, pagà i agut que, amb estil doloròs, repartia veritats senzilles.

Dia: Divendres 27 d’abril

LLoc: CASAL DE CULTURA (Sala d’actes)

Hora: 21h

Companyia: Branca (Francesc Reina veu, Domingo Jiménez guitarra i Germán Casetti guitarra)

Preu: 6€ (Entrada + consumició)

Venda d’entrades: El mateix dia al Casal de Cultura

DIVENDRES 6 D’ABRIL 2018

Espectacle: Màgia al Refugi

foto Pau Segalés 6 abril

Màgia al Refugi és el nom d’un espectacle de màgia de proximitat a càrrec del mag Pau Segalés (Mollet del Vallès, 1992).

En Pau entra al món de la màgia gràcies al seu pare als 5 anys. Va formar part de la companyia màgico-teatral Zootroupe. Ha actuat en importants festivals a Espanya, França, Irlanda, Holanda, Bèlgica, Colòmbia, Portugal, Suïssa, Alemanya, Regne Unit, Finlàndia i Nepal, així com a diversos punts de Catalunya. Fins i tot ha portat la seva màgia a Libèria (2016) i El Salvador (2016), a Bòsnia i Herzegovina (2015) i a diversos camps de refugiats palestins al Líban (2011), fent d’artista voluntari amb l’ONG Pallassos sense Fronteres. Al març de 2010 va guanyar el segon premi nacional de Street Magic al congrés Almussafes Mágico, a València.

Dia: Divendres 6 d’abril

Hora: 21,30h 

Companyia: Pau Segalés

Preu: 5€

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 2 DE MARÇ 2018

Espectacle: Teatre – Roberto Zucco –

Roberto Zucco

La companyia Katharsis Teatro, de Madrid, ens ofereix l’obra Roberto Zucco, dirigida per Jaime Cano, i amb text del dramaturg francès Bernard-Marie Koltès: Roberto Zucco no quiere morir: va a morir. Y su viaje es un torbellino salvaje, violento, que atraviesa una sociedad rota, oscura y terrible; una sociedad incapaz de cuidar a sus criaturas, a las que olvida para que se destruyan irremediablemente. Una obra que nace a partir de un personaje real. Sin embargo, Koltès cambia el nombre del Succo que existió realmente por Zucco, puesto que la obra va mucho más allá de una reconstrucción de la historia. Los personajes de esta obra son héroes y heroínas trágicos, arrastrados por un destino sin remedio.

Dia: Divendres 2 de març

Hora: 21,30h 

Companyia: Katharsis Teatro

Preu: 5€

DIVENDRES 3 DE NOVEMBRE 2017

Espectacle: Música en directe, concert de Glaç

Glaç

Glaç és un projecte musical diferent: Una guitarra acústica, una música molt personal, un fons evocador.

Tanca els ulls i deixa’t emportar…

De la mà d`Ombra i Caelicola, Glaç us farà viatjar per indrets llunyans, de llum i foscor, d’amor i silenci, de gel, foc i estrelles. Volant a través de la nostra música trobareu un projecte tan personal com diàfan en el que es mescla el rock, el folk, l’indie i d’altres ingredients en un format «unplugged» carregat de personalitat i originalitat.

Us farem contactar amb el vostre interior a través d’una sessió introspectiva on tocarem sense pressa temes de tota la carrera de Glaç.

Veniu a gaudir de la seva màgia musical, de les melodies hipnòtiques d’Ombra, i de la veu tan angelical com descarada de la seva companya Caelicola, acompanyada per la trencada veu del guitarrista, poeta i compositor.

Dia: Divendres 3 de novembre

Hora: 21,30h 

Companyia: Glaç

Preu: 5€

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 6 D’OCTUBRE 2017

Espectacle: Homenaje a Federico García Lorca

Lorca7

Viaje iniciático a la rica dramaturgia e imaginario del poeta a través de algunos de sus personajes menos conocidos.

Se trata de una propuesta planteada a base de contrastes, el claroscuro como lugar donde anida la magia, donde uno puede ser cualquier cosa o todas a la vez; y a luz cegadora, como verdad indiscutible que quema y todo lo iguala, que no permite matices, sólo anularse y guardar silencio. Con temas como la imposibilidad de ser, la delación, la opresión de la ficción colectiva o de la mutabilidad de las convenciones para ver el mundo con otros ojos.

Toda una oportunidad de sentirse parte de ese maravilloso universo lorquiano viviendo algunas de sus creaciones a flor de piel.

Dia: Divendres 6 d’octubre

Hora: 21h i 21,45h (dos passis de 35 min)

Companyia: La Coquera Teatro

Preu: 5€

ATENCIÓ!! AFORAMENT REDUÏT A 20 PERSONES!! No us quedeu sense entrada!

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 5 DE MAIG 2017

Espectacle: A-phrodite (Dansa)

Béné Carrat

A-phrodite és el nom d’un espectacle de dansa a càrrec de la ballarina i coreògrafa Béné Carrat. Ella mateix ens ho explica:

“A-phrodite és la trobada amb el femení sagrat que viu amb nosaltres,

joc sensual, sentits desperts,

Magnetisme mutual, unió dels oposats

Afrodita d’or,

Il·lumina tot el que toca

Deesa de l’Amor, Mestra de Bellesa

Filla de l’Alegría Celestial

Neix de l’espuma, unint cel i aigua

Pura màgia creativa

Força de vida rere cada cosa.”

Dia: Divendres 5 de maig

Hora: 21.30h i 22h (dos passis)

Companyia: Béné Carrat

Preu: 3

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 31 DE MARÇ 2017

Espectacle: La mirada irònica(tribut a Javier Krahe)    ATENCIÓ: ENTRADES EXHAURIDES!!

 

El grup Branca ve de Badalona. Ens proposen un tribut a les cançons del gran cantautor madrileny Javier Krahe. En record d’un filòsof singular, pagà i agut que, amb estil doloròs, repartia veritats senzilles.

Dia: Divendres 31 de març

Hora: 21.30h

Companyia: Branca (Francesc Reina veu, Domingo Jiménez guitarra i Germán Casetti guitarra)

Preu: 5€

ATENCIÓ!! ENTRADES EXHAURIDES !!!

DIVENDRES 17 DE MARÇ 2017

Espectacle: Cirurgia plàstica, sonora, colora i dolora. (Recital poètic)

Cirurgia plàstica sonora, colora i dolora és el nom d’un recital poètic a tres veus: les poetes Laia Carbonell, Raquel Santanera i Maria Sevilla recitaran les seves composicions, en un espectacle literari sota el denominador comú de tres mirades femenines que no deixaran indiferent a ningú.

Dia: Divendres 17 de març

Hora: 21.30h

Companyia: Laia Carbonell, Raquel Santanera i Maria Sevilla

Preu: 5€

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 3 DE MARÇ 2017

Espectacle: Gheorghe Motatu en concert.

 

gheorghe-motatu

Obrim la temporada 2017 amb una nova proposta de música clàssica:

el músic i compositor Gheorghe Motatu Steurer (violoncel) tocarà peces de Bach, Schubert, Gounod, Brahms i Mendelssohn, entre d’altres, així com algunes composicions pròpies, en el Refugi antiaeri de la placeta Macià. En aquest escenari el públic assistent podrà gaudir d’un so excel·lent i d’un ambient tranquil i evocador.

El programa serà el següent:

Segona Suite en re menor ……………….J. S. Bach

Ave Maria ……………….……….…….…F. Schubert

Ave Maria ……………………….….…….Ch. Gounod

Cançó de bressol ………………….……. J. Brahms

Cançó sense paraules ….…….……..… F. Mendelssohn

Requiebros …………….…………….….. G. Cassadó

La tardor ………………………………… Gh. Motatu

La pregunta …………………………….. Gh. Motatu

Mon cor ………..………………………… Gh. Motatu

Dia: Divendres 3 de març

Hora: 21.30h

Companyia: Gheorghe Motatu

Preu: 5€

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 4 DE NOVEMBRE 2016

 

 Espectacle: Beatbox (Hop Sant Adrià) a càrrec de Pulmón.

 

radiografia

Pulmón és un beatbox que sona a funk, electro-swing, rock, latin…. El Beatbox és l’art de crear música utilizant la veu com a instrument. Aquest vocalista produeix tota la música davant del públic.

La seva música ha sonat des del 2011 a sales, Festes Majors, clubs, teatres, i a festivals com ara Sonar Kids, Rototom Sunsplash, La Mercè i el Hop entre d’altres. Ha compartit escenari amb Goran Bregovic, Alpha Blondie, Macaco, Sisa, Skatalitikes, Lágrimas de sangre….

Al seu “concert” es poden sentir versions de Bobby Mc Ferrin, Ray Charles, Bob Marley, Manu Chao, Daft Punk….

Si voleu més info, podeu consultar la seva web  www.pulmonbeatbox.com

Dia: Divendres 4 de novembre

Hora: 21.30h

Companyia: Pulmón

Preu: 5€

Reserva la teva entrada 

DIVENDRES 7 D’OCTUBRE 2016

 

 Espectacle: Aquí, abans (Dansa)

 

abrazo

L’espectacle Aquí, abans és un projecte del tipus site específic adaptat pel Refugi Antiaeri de la Placeta Macià. És una invitació per recórrer la seva arquitectura mitjançant una peça escènica que combina Art i Memòria, inspirada en testimonis orals d’avis i àvies del Poblenou, i per tant veïns nostres de tota la vida, que comparteixen records tan coneguts pels adrianencs i les adrianenques com les barraques i el Camp de la Bota. Es tracta d’una excel·lent oportunitat per descobrir la història d’un barri, dins un espai únic com és el Refugi, i mitjançant les arts escèniques. Projecte creat per Triana Doce i Eva Yufra en col·laboració amb l’Arxiu Històric de Poblenou, Memòria Activa de la Gent Gran i el Centre Cívic Can Felipa, i que es va estrenar el passat mes de juny a la Torre de les Aigües del Besòs.

Dia: Divendres 7 d’octubre

Hora: 21.30h

Companyia: Triana Doce i Eva Yufra

Preu: 5€

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 9 DE SETEMBRE 2016 (ESPECIAL FESTA MAJOR)!!!

 

ATENCIÓ!!!!  ENTRADES EXHAURIDES!!!!!!!!!!!!!

 Espectacle: La música tranquil·la (Concert de música clàssica)

 

Estrenem concert de música clàssica al RefugiArT.

L’adrianenc Joan Palet i en Manel Barea ens delectaran junts, tocant peces de Bach, Schubert i Puccini entre d’altres.

Com el seu propi nom indica, la música tranquil·la, podrem gaudir d’un so espectacular i un ambient tranquil i molt acollidor.

Aquí teniu el programa:

Ària……………………………………….J. S. Bach

Salut D’amor ……………………………E.Elgar

El Cigne ……………………………….. C. Saint-Saëns

Serenada ……………………………….F. Schubert

Reverie ………………………………….R. Schumann

Nessum Dorma ………………………..G. Puccini

Oblivión ………………………………….A. Piazzola

Vals 2 ……………………………………D. Shostakovic

Dia: Divendres 9 de setembre

Hora: 21.30h

Companyia: Joan Palet (violoncel) i Manel Barea (piano)

Preu: 5€

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 6 DE MAIG 2016

 

 Espectacle: Daniel Lumbreras i Jordi Lanuza en concert

 

Daniel y Jordi

Daniel Lumbreras i Jordi Lanuza (Inspira) toquen junts al RefugiArT. Una experiència que no us podeu perdre!

La música de Daniel Lumbreras Oubiña és difícil de classificar. Té tints de música celta, d’arpegis i composicions meditatives, a vegades semblen mantres sufís, d’altres vegades són més properes a la bossa nova, d’altres incorporen sonoritats i ritmes africans, rumba, ritmes polinesis o hawaians… Pop Folk, en definitiva. Ric en matisos, molt líric, i amb un llenguatge del tot personal.

Inspira és ja un grup de culte de l’escena barcelonina. Després de 10 anys de trajectòria i tres discos amb un creixent reconeixement de públic i crítica –“Cova Placenta” (Cydonia, 2008), “Escapistes” (Amniòtic, 2010) i “Amunt!” (Amniòtic, 2013)- ara presenten una nova mutació amb “Greta” (Bankrobber, 2015), on les personals melodies de Jordi Lanuza, delicades i a la vegada poderoses, brillen amb llum pròpia.

Dia: Divendres 6 de maig

Hora: 21.30h

Companyia: Daniel Lumbreras i Jordi Lanuza

Preu: 5

Reserva la teva entrada 

DIVENDRES 1 D’ABRIL 2016

 

 Espectacle: MeMix

 

Memix

Viaje surrealista, divertido y sorprendente hasta donde nos lleve la imaginación. Querrás quedarte a jugar en su mundo…

Un absurdo show de clown y teatro de calle con muchas risas, mucha energía y mucha locura…

Un show que ofrece una divertida y espontánea interacción con el público. Desde un imitador profesional, pasando por un asistente de súper héroe hasta un actor famoso, no importa, el hecho es que ….. ES LO QUE QUIERE SER!!!

Dia: Divendres 1 d’abril

Hora: 21.30h

Companyia: Claudio Levati

Preu: 5

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 4 DE MARÇ 2016

 

 Espectacle: Ual·la en concert!

 

DSC_0598

Ual·la és una expressió d’alegria, de sorpresa, a voltes de curiositat…i, perquè no, també d’indignació quan és necessari! Amb aquesta exclamació us presentem el nostre espectacle: dinàmic, fresc i carregat d’humor…crític.

Guitarra i veu: Lai

Veu: Alba Rubio

Dia: Divendres 4 de març

Hora: 21.30h

Companyia: Ual·la

Preu: 5

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 27 DE NOVEMBRE 2015

 

Espectacle: DIÁLOGOS

 

diálogos

Una trobada entre dos estils de música i ball, el flamenc i el hip-hop, diferents però iguals en passió i entrega.

Dansa: Philippe Periacarpin (Hip-hop) i Lucero Cárdenas (flamenc)

Guitarra flamenca: Pablo Marín

Cante: Bárbara Balbo

Únicament dues funcions per a 38 persones, a un preu reduït de 3€.

Dia: Divendres 27 de novembre

Hora: 21h i 21.45h

Companyia: Arte de aquí y de allá

Preu: 3€

Atenció!!!!! A l’hora de fer la reserva,  indiqueu l’hora de la funció a la que voleu assistir

 

(21 o 21,45h)

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 30 D’OCTUBRE 2015

 

iron skulls

Espectacle: SINESTESIA “EXILIUM”

 

Adaptación para espacios no convencionales que representa un mundo post-apocalíptico, donde a través de la danza se forma un grupo de supervivientes y éste inicia un viaje hacia una zona segura. El HipHop, la acrobacia y la danza contemporánea se fusionan para crear un lenguaje donde lo humano y lo animal se unen, invitando al espectador a un juego de interferencias sensoriales.

iron skulls 2

La cia Iron Skulls de dansa urbana guardonada amb molts premis ens farà viure una experiència apocalíptica única, un viatge en el temps i en la memòria. Una acció trepidant dins d’un refugi antiaeri de la guerra civil. Únicament dues funcions per a 38 persones, a un preu reduït de 3€.

Dia: Divendres 30 d’octubre

Hora: 21h i 21.30h

Companyia: Iron Skulls Co

Preu: 3€

Atenció!!!!! A l’hora de fer la reserva,  indiqueu l’hora de la funció a la que voleu assistir

 

(21 o 21,30h)

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 16 D’OCTUBRE 2015

 

sheowlSABweb

Espectacle: Música en directe. She Owl en concert.

 

Boscos encantats, cases fetes d’arbres i els flocs de neu tenyint de blanc el paisatge. Llops que esdevenen persones, bruixes que es reencarnen en mussols i la força de la natura que no s’atura davant de res. Contes de fades salvatges i onírics, recitats per una veu hipnòtica i penetrant. Tambors tribals, un piano que s’endinsa en la boira i tot un arsenal d’instruments antics, exòtics i poc convencionals. Foscor, tendresa i romanticisme en un discurs que fon el folk amb la psicodèlia i els motius neoclàssics.

She Owl és el projecte conjunt de Jolanda Moletta i Demian Endian, originaris d’Itàlia i adoptats oficialment per la comunitat musical de San Francisco. Ha estat a la ciutat californiana on han enregistrat els dos discos que tenen publicats a data d’avui, “She Owl” (2013) i “Animal Eye” (2015). Dues obres que els han valgut comparacions amb Kate Bush, Bat For Lashes, Dead Can Dance o PJ Harvey. Delicada com el vent i aterradora com la naturalesa en estat pur, She Owl és molt més que una espècie en perill d’extinció. És un exemplar únic, genial i irrepetible.

SheOwlAnimalEye-web

Dia: Divendres 16 d’octubre

Hora: 21h

Companyia: She Owl

Preu: 5€

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 25 DE SETEMBRE 2015

 

OME 1

Espectacle: Presentació del disc “Quietisme” a càrrec d’OME acústic

OME Acústic es basa en la improvisació conduïda mitjançant senyals i signes i també explora la improvisació lliure, però la particularitat d’OME Acústic és que les improvisacions es realitzen sense electrificar, sense piles, sense electrònica i es presenten al públic sense microfonia i utilitzant l’espai on es mostren com un element aglutinador de les sessions.

OME 3

Participen del projecte OME Acústic: Juan Crek, Andrés Noarde, Joan Claparols, Boris Porter, Ignacio Lois, Rubén Botas, Alfonso Muñoz, Io Casino, Eli Gras, Mireia Porter, Sara Vendrell, Jordi Buscà, Marcelo Acosta, Ilona Schneider, Joana Brabo, Hussein Garcés, Pere Canals, Sergio Oca, Jan Oca, Diego Caicedo, Enric Solà, Patricia Maeser, Jaume Martín, Montserrat Marfany i Vera Torres.

Dia: Divendres 25 de setembre

Hora: 21h i 21.35h

Companyia: Associació Cultural OME

Preu: 5€ (Entrada + CD “Quietisme” de regal!!)

Reserva la teva entrada

 

Atenció!!!!! A l’hora de fer la reserva,  indiqueu l’hora de la funció a la que voleu assistir

 

(21 o 21,35h)

DIVENDRES 29 DE MAIG 2015

 

Anisaa

Espectacle: Pinzellades de violoncel

“Toco el violonchelo desde la infancia y me encanta cantar: mezclo mi voz con la de mi chelo y canto versiones de temas que me gustan acompañándome con él.
Mezclo los idiomas, los sonidos y estilos de música para buscar la armonía: armonía de las culturas y de las notas, armonía de dos voces que empastan con la mezcla celo/voz, y armonía conmigo misma y lo que siento cuando toco…”

Voleu conèixer més d’Anisaa?? http://anisaa-isa.blogspot.com.es/

Dia: Divendres 29 de maig

Hora: 21h

Companyia: Anisaa

Preu: 5€

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 24 D’ABRIL 2015

 

RGB básico

Espectacle: Improvisació al refugi

Impro Barcelona s’endinsa al refugi antiaeri de Sant Adrià per crear in situ escenes que s’aniran construint amb suggeriments del públic. Sense cap guió previ, dos actors-improvisadors convidaran als visitants a què llencin propostes amb les quals generar sorprenents relats. Aquesta promet ser una vetllada diferent, divertida i única en un suggestiu indret tan ple d’històries com és aquest refugi

Voleu conèixer més d’IMPRO Barcelona? http://www.improbarcelona.com/es/

Dia: Divendres 24 d’abril

Hora: 21h

Companyia: IMPRO Barcelona

Preu: 5€

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 27 DE MARÇ 2015

 

No Exit

Espectacle: NO EXIT?

Atrapada en un cercle viciós, en un bucle sense sortida, viu en un mar de tedi engolit pel pas del temps. Davant seu, una porta tancada que no la deixa avançar ni s’atreveix a obrir. Sola, salta al buit per les finestres de l’ autoengany, on sembla que totes les sortides són errònies; però… trobarà la sortida? Farà res per canviar?

T.O.C, T.O.C, T.O.C… Obrirà la porta?

Dia: Divendres 27 de març

Hora: 21h

Companyia: Amartis

Preu: 5€

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 28 DE NOVEMBRE 2014

  foto iron skulls

 

Espectacle: Dansa urbana/contemporània a càrrec d’Iron Skulls Co

 

Sinestesia versió “Site Especific”

La cia Iron Skulls de dansa urbana guardonada amb molts premis ens farà viure una experiència única, un viatge en el temps i en la memòria. Una acció trepidant dins del refugi.  Com a novetat, es faran dues funcions, a les 21h i a les 21.30h, a un preu reduït de 3€

Dia: Divendres 28 de novembre

Hora: 21h i 21,30h

Companyia: Iron Skulls Co

Preu: 3

Atenció!!!!! A l’hora de fer la reserva,  indiqueu l’hora de la funció a la que voleu assistir

 

(21 o 21,30h)

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 24 D’OCTUBRE 2014   

poster JúpiterTV

Espectacle: Concert acústic de Jupiter TV

Gerri López, Pep Carabante i Lander Besa són els responsables d’aquesta maquinària sonora, que basa la seva alimentació en sons eclèctics, que van sorgir de les arrels afroamericanes i es van expandir a través del temps i l’espai. El resultat és un so atemporal, banyat de referències que van des del rock en la seva concepció més àmplia, passant pel funk, el blues, el soul i el folk, tot això aromatitzat amb reminiscències jazzístiques i psicodèliques.

Dia: Divendres 24 d’octubre

Hora: 21h

Companyia: Jupiter TV

Preu: 5€

Reserva la teva entrada

Divendres 26 de setembre 2014 a les 21h    ATENCIÓ!!!!!!!!!  ESPECTACLE AJORNAT (S’ha hagut de suspendre a causa d’una lesió de l’actriu principal de la companyia. Aviat anunciarem la nova data) Disculpin les molèsties.

 

No Exit

No exit?

DIVENDRES 25 D’ABRIL 2014

 

RefugiArt 25 d'abril

Espectacle: Diez poemas y una canción

Recital poètic a càrrec Carmen Corpas, “cantaora” de flamenc i copla. Als anys 80 va guanyar el primer premi de copla en la televisió espanyola. Compta amb un extens curriculum i ens delectarà amb varies cançons i poemes.  A la guitarra, Justo Fernandez. Presentarà l’espectacle el Jose Luis Montero.

Dia: Divendres 25 d’abril

Hora: 21h

Companyia: Carmen Corpas i Justo Fernández

Preu: 5€

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 21 DE MARÇ 2014

Recital poètic 21 de març

Espectacle:  Recital de poesia

En Marçal Font escriu i recita poesia. Ha traduït novel·la, poesia i assaig de l’italià i de l’anglès. Li apassiona la investigació filològica. És campió de Catalunya de la Poetry Slam el 2010 i 2011. Campió de la Poetry Slam Espanya el 2011 i semifinalista mundial el 2012.

En Ferran Besalduch, és músic saxofonista. Professor de les escoles de música de Granollers i Sant Adrià.

Tots dos ens oferiran un recital de poesia, Slam Poetry,  com a  proposta d’UNESCO Sant Adrià, emmarcada dins dels actes de celebració del seu desè aniversari.

Dia: Divendres 21 de març

Hora: 21h

Companyia: Marçal Font i Ferran Besalduch

Preu: 5€

Reserva la teva entrada

DIVENDRES 20 DE DESEMBRE 2013

refugit1

Espectacle:  re- Fugit

 

La companyia de teatre de carrer Kamchàtka en residència artística a Sant Adrià de Besòs, i en col·laboració amb el MhiC i el Departament de Cultura presenta “re-Fugit”, una mostra del seu treball d’investigació realitzar en torn a la fugida. La fugida no com a mitjà d’escap sinó com a forma de lluita cap a l’esperança d’un món millor.

Texts, imatges, reflexions i assajos que al llarg dels últims mesos, en un treball enfocat a la creació del seu tercer espectacle Fugit (www.fugit.kamchatka.cat) han format part de les inquietuds artístiques d’aquest col·lectiu i que posaran a sobre de la taula per a compartir-ho amb el públic, en un lloc tan emblemàtic com és el Refugi Antiaeri de Sant Adrià de Besòs

Dia: Divendres 20 de desembre

Hora: 21h

Companyia: Kamchàtka

Preu: 5€

DIVENDRES 29 DE NOVEMBRE 2013

El col·leccionista de contes

Espectacle: El Col·leccionista de contes

 

Contes rescatats dels calaixos de la memòria i posats en boca, per tal de romandre una estona en l’aire, volar, viatjar i volatilitzar-se, o bé formar part d’unes altres col·leccions, diverses i canviants… Contes breus, reflexions i cançons amb una sola intenció: passar-ho bé

Dia: Divendres 29 de novembre

Hora: 21h

Companyia: Santi Rovira

Preu: 5€

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s